Vildsvinsgryta med sweet chilisås
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 port
  • 1 kg vildsvinskött eller annat nötkött
  • smör
  • 3 lagerblad 9 st vitpepparkorn
  • 9 st grönpepparkorn
  • salt
  • vatten
  • 2 msk viltfond
  • ¾ dl sweet chilisås
  • 2 tsk tomatpuré
  • 2 tsk svartvinbärsgelé
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk lökpulver
  • 2 tsk vitlökspeppar
  • 1½ dl grädde
  • maizena
  • ev. salt, peppar
  • 1 kg vildsvinskött eller annat nötkött (11 SP)
  • smör (lägg till SP för så mycket du använder)
  • 3 lagerblad 9 st vitpepparkorn
  • 9 st grönpepparkorn
  • salt
  • vatten
  • 2 msk viltfond
  • ¾ dl sweet chilisås (8 SP)
  • 2 tsk tomatpuré
  • 2 tsk svartvinbärsgelé (2 SP)
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk lökpulver
  • 2 tsk vitlökspeppar
  • 1½ dl matlagningsgrädde 15% (12 SP)
  • 2-3 msk maizena (2 SP)
  • ev. salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.