Jag följer @roethlisberger på Instagram. Tips tips, mycket inspiration där. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
Om inte, så går vi igenom dem här nedan. Vit grundsås. Vit grundsås. Görs på äggula, smör (raps- eller solrosolja om majonnäs), vitvinsvinäger/citronsaft, salt och peppar
Ta ut steken och låt den vila i ca en halvtimme innan du skär upp den i tunna skivor. högrev. Högrev, köttbiten som sitter på själva ”manken” på nötkreaturen, framför entrecôten, vad gör man med den egentligen
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att viville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.