Då var det dags att inviga min lilla "godis-baka" bokBoken är från Hemmets och den valde jag som en av många vinsttagare på en baksida där mitt brytbröd kom med i finalen
så jag kommer ihåg till nästa år vilket av alla recept jag ska göra efter. dl vispgrädde. Tiden kan variera beroende på om kastrullen har en vid eller mindre vid botten
Idag ska ni få ett enkelt tips på julgodis som går riktigt snabbt att göra. Att smälta choklad och blanda med något gott är det allra smidigaste sättet att göra julgodis på, ingen termometer behövs och det kräver verkligen minimal arbetsinsats
Vispa äggen och strösockret till det blir vitt och pösigt. Efter det positiva resultatet kan jag nog räkna med att få önskemål om att baka denna drömgoda kaka fler gånger
Vispa ägg och socker poröst, blanda sedan ner de torra ingredienserna, och vänd ner i smeten. Gör du glasyren, smält smöret och rör ner alla ingredienser till glasyren och vispa den slät
SILVIARULLTÅRTA. Vispa ihop ägg och socker pösigt. Vispa sen försiktigt ner mjöl och bakpulver. Vispa inte för mycket, utan blanda bara tills allt är helt blandat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.