Vispa ner kulan i såsen och koka upp under omrörning. 11 dl vispgrädde. 11 tsk svartvinbärsgelé. 1nymald vitpepparKoka upp kalvbuljongen med grädde och svartvinbärsgelé
Vispa till en slät sås utan klumpar. Nu kan du tända på och flambera konjaken om du önskar det. Du kan gärna spä såsen med med någon halv dl steksky eller köttsky på slutet (eller ta lite vatten) så att såsen blir lagom tjock
13 vitlöksklyftor. 13 dl gräddfil 2 msk majonnäs 3 vitlöksklyftor Salt Svartpeppar gärna grovmalenRör ihop majonnäs och gräddfil så det blir slätt Pressa i vitlöken och tillsätt lite salt och svartpeppar
Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Har du lagat detta receptet. Skär skåror på längden, nästan ända ner till skinnet på laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.