När vi har sommarbjudning så är det som ni vet alltid buffé som gäller. Jag brukar se till så att det finns rätter som är förrätter, varmrätter, mellanrätter och så en efterrätt
Vi serverade även en klick bearnaisesås till även om den inte är nödvändig. Tänkte dela med mig av ett par rätter idag som symboliserar oss väldigt mycket
Blanda i vitlök, kryddor och limesaft. 2 pressade klyftor vitlök. 2 pressade klyftor vitlök. Det var länge sedan jag gjorde egen tzatziki, men efter en vecka i Grekland så kändes det som den givna såsen till köttet på sommarbuffén
Vi drack denna men blev inte direkt förtjust, lite pliisu måste jag säga. Tillsammans med det lagade jag en gudomlig hallonsås, passade perfekt med ankan, receptet tog jag härifrån
Passion för mat gick av stapeln i Göteborg i helgen, och igår slog vi till och åker dit. Upplevdes kanske lite väl mycket av vinäger, oljor, marmelader, om man nu ska tycka nåt
Stycka dem så du kan frysa in fyra fina filéer, fyra lår och fyra vingar. Man kan använda allt på en kyckling, precis som på grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
Den köpte vi på caféet/snackbaren Refresh som låg ett stenkast från vårat hotell. På bilden längst ner till vänster är det Mixed souvlaki från Symposium, god mat men man fick väääldigt snålt med sås till så mycket kött
Den smakar som must ska smaka men ganska lik annan must jag smakat – båda dyra och mindre dyra. Det har jag gjort idag, i glasflaska till råga på allt vilket gör den helt upplevelsen mycket mer trevligt
Tänkte ni kanske ville se vad vi åt på Halloween. Dessa har blivit favoriter bland våra gäster och de var ett år vi gjorde monsterpajer istället men då fick vi nästan utskällning eftersom de förväntat sig våra goda piroger
Frukost på gångÄggröra, bacon och tomatLunchDet blev mest kalla rätter till lunch. Vi har en stor kylväska med oss som håller maten kall samt att vi alltid står på en campingplats med el så att vi kan koppla in kylväskan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.