Det finns så mycket god vegetarisk mat i denna värld att jag ofta blir alldeles full i skratt när någon, för miljonte gången i mitt liv, undrar MENVADÄTERDUEGENTLIGEN
Gör så här. Skala och finhacka löken. Kärna ur och finhacka chilin. Skala och finriv morötterna. Stek lök, chili och morötter i olja på medelvärme ca 5 min
Men visst finns det några bra recept även i Flexitarianens kokbok som passar till vardags, t ex grillad vegoburgare med vietnamesisk sallad och avokado
Här har ni det uppdaterade receptet – Jävligt Gotts vegoburgare á 2014. När vi satte igång att planera det här projektet var det egentligen bara ett enda recept som jag såg som självklart att ha med
Vegoburgare/Veganburgare/Vegetarisk burgare ellerindiska potatisplättar med chutney (ca 6 st). Vegoburgare/Veganburgare/Vegetarisk burgare ellerindiska potatisplättar med chutney (ca 6 st)
3 stora biffar. 3 dl blötlagda ej kokade linser1 morot finriven1 grönsaksbuljong2 tsk sambal olekett par nävar grovt hackad babyspenat2 cm finstrimlad purjo+En sås med mosad chevre och creme fraischeeller om man har någon annan favvo-dressing+sallad tomat lök ostsaltgurkaBlötlägg linserna i några timmar (eller kanske att man lägger dem i blöt på morgonen innan man sticker till jobbet)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.