De svarta bönorna blandade jag bara med örtkryddor provencale från frysdisken och pressad vitlök. Idag har jag dock valt att kombinera bönornamed en proteinkälla
Själv hade jag i ärlighetens namn också behövt göra ett besök hos farbror tandläkaren, men med min tandläkarskräck så är det inte så lätt att "bara" ringa och boka tid
Spola av bönornamed kallt vatten och låt dom rinna av. Idag har det varit en riktigt produktiv dag med både träning, shopping, tvättat och röjt hela lägenheten
Blanda ihop bönornamed löken och alla övriga ingredienser. Köp helst bönormed lite bättre kvalité så klibbar de inte ihop riktigt lika mycket som de gjorde här på bilderna, detta är ICA
Jag brukar servera den här couscousenmed myntasås, röd sås, baba ganoush, hummus och ett orientaliskt tunnbröd (som vi brukar köpa på Maxi eller Willy´s)
Knäck äggen i en bunke och vispa ihop med soja och riven vitlök. Börja med att klyfta potatisen. Lägg i en ugnssäker form och vänd i olivolja, salt och peppar
Tillaga bönorna enligt anvisningarna på förpackningen. Men visst finns det några bra recept även i Flexitarianens kokbok som passar till vardags, t ex grillad vegoburgaremed vietnamesisk sallad och avokado
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.