Vegoburgare med potatisklyftor och srirachamajonnäs
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 g mjölig potatis
  • 3 msk olivolja
  • salt
  • peppar
  • 200 g zucchini (1 liten)
  • 2 dl sötmandel
  • 3 dl riven prästost
  • 2 klyftor vitlök, rivna
  • 2 ägg
  • 1 msk japansk soja
  • 1,5 dl ströbröd
  • ströbröd till panering, gärna panko
  • smör
  • olja
  • 1,5 dl majonnäs
  • 3 msk ketchup
  • 1 klyfta vitlök, riven
  • 1-4 tsk sriracha (beroende på hur het dressing man vill ha)
  • 4 hamburgarbröd (gärna briochebröd)
  • 4 krispiga salladsblad
  • 2 tomater, skivade
  • 2 ättiksgurkor, skivade
  • rödlök, skuren i tunna ringar
  • Potatis900 g mjölig potatis 3 msk olivolja salt peppar
  • Burgare200 g zucchini (1 liten) 2 dl sötmandel 3 dl riven prästost 2 klyftor vitlök, rivna 2 ägg 1 msk japansk soja 1,5 dl ströbröd ströbröd till panering, gärna panko smör olja
  • Dressing1,5 dl majonnäs 3 msk ketchup 1 klyfta vitlök, riven 1-4 tsk sriracha (beroende på hur het dressing man vill ha) 4 hamburgarbröd (gärna briochebröd) 4 krispiga salladsblad 2 tomater, skivade 2 ättiksgurkor, skivade rödlök, skuren i tunna ringar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.