Vegoburgare i bovetebröd
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rotfruktsburgare, 4 pers 500 g rotfrukter, skalade och mellangrovt rivna
  • 1 gul lök, riven
  • 2 ägg 2 msk maizena mjöl
  • 1 vitlöksklyfta, pressad/riven
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • (en nypa cayennepeppar)
  • Bovetebullar, ca 14 st 50 g jäst
  • 9 dl kallt vatten
  • 1 ½ tsk salt
  • 7 dl/ 420 g bovetemjöl
  • 4 dl/ 240 g rismjöl
  • 3/4 dl/ 40 g fiberhusk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.