Potatisklyftor med rostade grönsaker och fetaost - här till färsbiffar fyllda med Café de Parissmör
Två små kök
Två små kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • Färsbiffar
  • 400 g nötfärs
  • 1 ägg 1/2 dl mjölk
  • 3 msk ströbröd
  • 1 tsk soja
  • 1 1/2 msk sirap
  • Salt, svartpeppar och vitpeppar
  • 1 "rulle" Café de Parissmör
  • Flytande smör/rapsolja (eller annat fett att steka biffarna i)
  • Grejerna i ugnen
  • 8 fasta potatisar, skalade och delade i klyftor
  • 1 aubergine, i grova "kuber)
  • 1 squash, i grova "kuber"
  • 1 röd lök, grovt hackad
  • 1 röd paprika, i bitar
  • 150 g fetaost, tärnad
  • Olivolja
  • Salt och svartpeppar
  • Färsk oregano

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.