Blanda rapsolja, soja med salt och svartpeppar. Marinerade champinjoner, mumsigt tillbehör. Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
) Att ha möjligheten att få vara ute en hel dag och njuta av solen tillsammansmed en glad barngrupp är inte alla förunnat, sånt ska man vara tacksam för och verkligen ta tillvara på
mandolin, men man kan säkert göra detmed osthyveln eller kniv. Jag har en gång bloggat om den här salladen, men vill göra det en gång till, eftersom den är sååååå god
Bryn sparrisen i det heta smöret tills sparrisen börjar få färg och mjuknar något. Samtidigt så tar du en kastrull och lägger i en klick smör och olja i, lägg i den hackade löken och champinjonerna låt det fräsa en stund utan att bränna
Tomatchutney medcitron. Pensla det heta grillgallret med olja och lägg på spjällen. Lägg kålen i en bunke och krama en stund med fingrarna så blir salladen saftigare
Börja med marinaden till lammet. Baka i ugnen tills de är mjuka och har fin färg. Det brukar bara finnas lammracks från Nya Zeeland ochdet känns på något sätt fel att köpa kött från andra sidan jorden
Dessutom laga vi en varm morot- och fänkålsallad med persilja ochvitlök. Så gott. Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
Lägg i en form med olja och salt. Tilldetta serverade vi en sås gjord på crème fraiche, majonnäs, sweet chilisås, hackad färsk basilika, vitlök, olika goda kryddor
Jag måste dela med mig av en av de godaste rätterna jag ätit på länge… Så simpelt och så gott. Börja med att koka upp en kastrull med vatten till bönorna
Morötter är goda precis som de är, rårivna eller bara kokta med lite salt - för att inte tala om pressade till juice - men ibland kan det ju kännas roligt med lite omväxling
BBQ-sås medvitlök. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochipsoch. Lime och basilikasås. Ankbröst med röd vinbärsås, edamamebönor och potatismos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.