Börja med att skära tofun i strimlor och lägga i en marinad av 1 msk soja och 2 msk risvinäger. Låt gärna detta stå och dra sig i kylskåpet några timmar
En ny poké bowl till er. Denna gång en vegetarisk variant med stekt tofu istället för fisk. Återigen serverar jag med italienskt svart ris - men ta det ris ni tycker är godast, mina recept är oftast förslag, inte regler
Om det nu har undgått någon så kör Wicklunds på vegetarisk vecka. Samtidigt ville jag hitta på ett nytt recept att dela med mig av, så det blev den här skitgoda, enkla och relativt snabba woken till slut
Tärna tofun och blanda med majsstärkelse i en skål. När tofun är helt täckt steker du den i generöst med rapsolja tills den är härligt frasig och gyllenbrun
Vegetariska biffar. Tomt kylskåp, riktigt tomt, så det fick bli en storhandling i dag. Fick med mig hjälp i form av dotter, men fick muta med fika på Stålboms konditori
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.