Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna spirali) 150 g haricots verts 250 g körsbärstomater 400 g halloumiost 1 msk olja 1 dl vatten 130 g pesto basilika salt och peppar 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Vegetariskt är inget vi i vanliga fall äter här hemma hos oss, men inspirerad av allt fler som väljer att äta vegetariskt ibland, och med en dotter som allt mer intresserar sig för djur, natur och vår miljö, så har tanken fötts att börja införa en vegetarisk dag på vår veckomeny
1DELNINGARDelaTweetaFölj. Enter your email address. Delivered by FeedBurner. Hej. Jag är ledsen för att det händer relativt lite på bloggen för närvarande
Förra veckan bestämde jag mig för att ha en dag i veckan när jag äter vegetariskt. Det ger mig möjlighet att vidga mina vyer i köket, det är bra för miljön och det är bra för min kropp
Igår var vi lite crazy. Vi åt tacos på en onsdag. Och inte vilken tacos som helst utan vegetarisk tacos. Killarna var lite smått skeptiska först men quornbitarna fick tummen upp av både mig och sönerna
Nu när dock både Oumph och Anamma Vegetariskt kommit ut med fantastiska produkter i form av Oumphs filéer och Anammas vegofiléer – dvs två helt enastående smarriga köttsubstitut så blev det dock en helt annan grej
Här kommer ett sista recept innan julhelgen. Vad vore julen utan vegetariska köttbullar. Jag äter sällan produkter som ska efterlikna kött, men vid jul gör jag undantag
Vi startar veckan med en vardagsfavorit. Vegetarisk pastasås av morot, ingefära och matgrädde. Rund och god i smaken, snabbfixad och det går fint att göra en 3 dubbelsats och använda resterna i en vegetarisk lasagne
Att få till en perfekt vegetariska burgare kan vara lite klurigt. Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd