Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar. Stek biffarna på medelvärme. Minneskortet till min systemkameran har pajat, så jag måste köpa ett nytt
Det krävs visserligen lite förarbete men väl på grillen säger det bara svich så är det klart. Tillbehören bestod av pommes, fetaostsallad, hemmagjord coleslaw, små chorizokorvar och djävulssås som ni hittar recept på HÄR
Sväng runt dom i glazen som kokar på spisen och baka färdigt. Revbensspjäll med glaze. Koka revbensspjällen i saltat vatten i vatten 2-3 timmar tills köttet är mört
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Varje bild på maten ni ser här har hamnat i min mage. - När "pannkakor" är färdiga lägg de på en bakplåt och toppa med rödbetshummus, avokado och körsbärstomater
Men grönkålen, den gjorde vi för en vecka sedan – så den ligger också på lut i frysen. Då gjorde vi också de köttbullar som finns med på bilden här ovan, men i år fick vildsvinsfärs ersätta älgfärsen
Tänk, nu har vi vår sjunde månad på året här och sommaren väljer fortfarande att avvaktande vänta ut oss i periferin för att se när tålamodet tryter helt hos alla stackars svenskar
Vegan Low-Carb Cauliflower Risotto. Prep time. 15 mins. Cook time. 30 mins. Total time. 45 mins. Made with cauliflower "rice", this cauliflower risotto / low-carb risotto is a light and healthy alternative to traditional risotto
Tabbouleh gjord på helt bovete blir en glutenfri historia. Vill du testa att göra tabbouleh på matvete så kika på Tabbouleh på matvete, nästan samma rätt men lite olika tillvägagångssätt med matvetet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.