Vi käkade gratängen med lite färska grönsaker och oliver. Sen jag startade matbloggen har jag provat flera nya maträtter som jag tidigare bara har funderat på att prova (jag måste ju ha nya recept att dela med mig av)
salt och peppar. 0,5 gul lök 250 g cocktailtomater 2 klyftor vitlök 300 g spaghetti 1 dl soltorkade tomater, strimlade 7 dl vatten salt och peppar 1 kruka basilika, bladen 2 dl parmesanost, riven
Jag jobbar ju personligen mycket med att försöka göra det lättare för fler att äta mer vegetarisktoch på det sättet belasta klimatet mindre (och en massa andra positiva grejer också såklart)
Traditionenveckomatsedeln fortsätter och den trettioåttonde veckomatsedeln ser ut som följer. Tyvärr kanske inte så givande för veckomatsedeln, men givande för mig och mina elever är förhoppningen
Laxgryta med rostade kokosflingor ovanpåReceptet använder aubergine, soltorkade tomater, spenat och keso men passa på att kolla igenom frysen och kylen efter alla möjliga rester som skulle kunna slängas med i lasagnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.