Detta är inget petimeterrecept med måttangivelser hit och dit utan det är bara att köra på. Ät som ensamrätt eller en förrätt, komplettera med något, byt ut något
Vi käkade gratängen med lite färska grönsaker och oliver. Sen jag startade matbloggen har jag provat flera nya maträtter som jag tidigare bara har funderat på att prova (jag måste ju ha nya recept att dela med mig av)
Traditionen veckomatsedeln fortsätter och den trettioåttonde veckomatsedeln ser ut som följer. ädelostsås, tomatpaj med karamelliserad lök, champinjonsoppa och ostbiffar
aubergine, squash, paprika, lök och tomater. Sedan är det bara att forma dem till järpar i handen, trycka till en ficka och fylla med cambozola innan man steker dem
Laxgryta med rostade kokosflingor ovanpåReceptet använder aubergine, soltorkade tomater, spenat och keso men passa på att kolla igenom frysen och kylen efter alla möjliga rester som skulle kunna slängas med i lasagnen
Lyckades till ochmed ta lite mått på de kolsyrade linsbiffarna, så ni som efterfrågat det. vitkålsburrito, sojawok och ett perfekt måttrecept på mina kolsyrade linsbiffar
På något sätt infinner sig ett LUGN när man startar upp en ny veckomatsedels-eramed en jämn nuffra. Vitlöksstekte morotsslantar och chilibites (dessa, är veganska) och servade med isbergssallad, feta, rödlök och yoghurt/sriracha
Fina till en riktigt stark kopp kaffe för att kompensera. Mycket spännande grejer, men kanske inte den mest matlagiga boxen så därför var det lite svårt att basera veckomatsedeln på just denna box, utan jag har snarare ätit mycket av grejerna var för sig
På burken stod det att man kunde laga grytbasen antingen med kött (kyckling) eller vegetarisktmed blomkål och linser, men jag alternerade lite och använde mig av quornbitar tillsammans med tomat, morot och gullök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.