Krämig pasta med soltorkade tomater, rosmarin, champinjoneroch fetaost. Det här är en riktigt smarrig ochmustigpastagryta inspirerad av min favoriträtt PastaPuttanesca, men med lite extra av vad jag hade hemma i kylskåpet och hittade på Matsmart
Och här kommer ett roligare sättatt äta pastaoch köttfärssås. Pastaoch köttfärssås är ju något som typ ALLA barn (och vuxna) älskar men man kanske vill variera det lite efter att ha ätit spaghettioch köttfärssås och lasagne två gånger i veckan i flera år
Häll kidneybönorna i ett durkslag och skölj av dem under rinnande kallt vatten. När jag gjorde denna lättlagade onepotpasta, med bönor och cajunkrydda, utgick jag från ett recept som jag lagt ut tidigare här på bloggen (se här)
Skala och skiva vitlöken tunt. Häll av vätskan från bönorna och rör ner. Smaka av med salt och peppar. Toppa med basilikablad och servera med riven ost
salt och peppar. 300 g spaghetti. 7 dl vatten. 0,5 gul lök 250 g cocktailtomater 2 klyftor vitlök 300 g spaghetti 1 dl soltorkade tomater, strimlade 7 dl vatten salt och peppar 1 kruka basilika, bladen 2 dl parmesanost, riven
Den hette Korean BBQ Bulgogi och man blandade ihop den med olja ochvattenoch marinerade sedan "köttet" däri, jag tog vegansk kebab från Hälsans kök, och stekte sedan
Stöt med potatisstöten då och då samt rör ordentligt. Mosa något med en potatisstöt. För att se så marmeladen är klar så häller ni upp lite marmelad på en assietteoch då du drar en sked i så ska marmeladen långsamt rinna ihop igen
Kombinationen maräng, jordgubbar och vispgrädde är verkligen sommar för mig så det här är en tårta/bakelse som jag kommer njuta en hel del av när jag fikar i trädgården framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.