Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlök och spenat. Linser är prima vardagsmat och en självklar basvara hemma hos oss
På något sätt infinner sig ett LUGN när man startar upp en ny veckomatsedels-eramed en jämn nuffra. VEGANSKA SOLROSBOLLAR MED SVARTA BÖNOR, JASMINRIS, AJVARSÅS & ÄRTER
koreansk bulgogi, veganska svampbiffar och one pot pasta med gurk- & ananassallad. Den hette Korean BBQ Bulgogi och man blandade ihop den med olja och vatten och marinerade sedan "köttet" däri, jag tog vegansk kebab från Hälsans kök, och stekte sedan
Ni är många som uppskattar mina vegetariskaochveganska recept och det glädjer verkligen mig. Jag älskar TikkaMasalaoch göra det rätt så ofta här hemma, oftast med kyckling
Finhacka gurka och mynta och blanda med yoghurten. Låt stå i kyl och dra fram till servering. Fräs löken med spiskummin, gurkmeja, koriander, cayenne, kardemumma och rapsolja några minuter
Traditionen veckomatsedeln fortsätter och den trettioåttonde veckomatsedeln ser ut som följer. ädelostsås, tomatpaj med karamelliserad lök, champinjonsoppa och ostbiffar
Ugnskycklingen kombinerar vi med ett riktigt favoritrecept som vi tror kommer bli en hit även hos er - vegetarisk lasagne som blir kanongod och är sprängfylld med nyttigheter
Lyckades till ochmed ta lite mått på de kolsyrade linsbiffarna, så ni som efterfrågat det. vitkålsburrito, sojawok och ett perfekt måttrecept på mina kolsyrade linsbiffar
Jag bröt min vegeterianism den här kvällen och åt fisk eftersom jag varit besviken på dyr vegosushi förut (och ska det vara nån gång ska det väl vara här, tänkte jag) men faktum är att de vegetariska bitarna var så himla goda
Krydda med följande. Tikkamasala är en väldigt mild och krämig rätt till skillnad från många andra indiska rätter men vill kan krydda på så är det bara att go for ir
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.