allt ifrån grönsaker till ris till sås till protein jadajada. Till och med VARJE VECKA. Blanda i salsa/tacosås efter smak, tillsätt lite persilja eller något för ögonas skull ådé
Man kan enkelt göra goda vegetariska wraps med rostade kikärtor (som är sååå gott. Det är lite ”lättare” och när det är varmt ute så vill man inte alltid äta varm mat
Den passar till så mycket, som dipp till grönsaker och korv eller som god sås till diverse grillat. Vi fick en sådan smaskig sås, eller dipp, på ICAs grillevent häromveckan
Den här veckans vegorätt blir en innehållsrik och smakrik paj med färsk spenat, färsk sparris, färska tomater och en fårost med smak av soltorkade tomater och oregano
Jag är - som ni som följer mig mer regelbundet redan vet - inte vegetarian, men lagar och äter med stor förtjusning vegetarisk mat och tycker att vi alla borde äta mer frukt och grönt, både ur hälsosynpunkt och miljösynpunkt
Mannen är inte så förtjust i bakad potatis men nu lyckades jag övertala honom och han erkände att det blev riktigt gott med den rostade paprikaröran och topping med fetaost, avocado och knapriga pumpakärnor
Skala vitlöksklyftorna och skär dem till halvor eller kvartar beroende på hur stora de är. Ringla olja i en plåt med kanter och fördela ut hälften av potatisen
Traditionen veckomatsedeln fortsätter och den trettioåttonde veckomatsedeln ser ut som följer. ädelostsås, tomatpaj med karamelliserad lök, champinjonsoppa och ostbiffar
Serveras med guacca, koriander, rödlök, ost, gochujansås, vårlök m. ) veckomatsedel. feta- & bladspenatmuffins, vegansk glasnudelsoppa och tikka masala med sojastrimlor
vitkålsburrito, sojawok och ett perfekt måttrecept på mina kolsyrade linsbiffar. Inget som helst att klaga på måste jag säga, trots att fokus var på att rensa kyl och frys
Jag bröt min vegeterianism den här kvällen och åt fisk eftersom jag varit besviken på dyr vegosushi förut (och ska det vara nån gång ska det väl vara här, tänkte jag) men faktum är att de vegetariska bitarna var så himla goda
Serverade med jasminsris och min vanliga ajvarsås på ajvar relish (alltid den starka. ), valfri såsbas (jag hade turkisk yoghurt), en pressad vitlöksklyfta + salt å peppah
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.