Mustig Vegetarisk Köttfärssås med champinjoner & valnötter
Vegetarisk Mat Recept
Vegetarisk Mat Recept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Börja med att rosta valnötterna i en torr panna tills det fått lite färg.
  • 1 Medans de rostar finhackar du löken, sellerin, moroten, chilin och vitlöken.
  • 1 Stek löken, sellerin och moroten i en gryta med lite rapsolja tills de fått färg.
  • 1 Häll sedan i chilin, vitlöken, timjanen och oreganon.
  • 1 Låt de steka några sekunder ha sedan i lagerbladet och tomatpurén. Låt tomatpurén få fin färg innan du har i äppelcidervinäger. Rör runt i botten på grytan med en träslev för att skrapa fram det goda.
  • 1 Häll sedan i de krossade tomaterna och låt puttra i cirka 20 minuter. Under tiden kokar du upp pasta samt steker champinjonerna.
  • 1 Smaka av med salt och peppar. Servera med en rejäl dos parmesan eller vegansk ost.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.