De är dessutom vegetariska. Alla recept är gluten- och mejerifria. Bästa betyget från dottern. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C. Låt degen stå i 10-15 minuter. Låt stå och jäsa i 75-90 min. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. ) 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C
320 g pasta av valfri sort. 1svartpepparKoka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt såsen puttra på svag värme i ca 5-10 minuter. 1Blanda såsen med den färdigkokta pastan och servera
Smidigt att låta det koka i samma gryta - mindre disk är smidigt på en vardag, eller hur. En mättande pasta med broccoli, varm basilikasås som toppas med halloumi och rostade pumpafrön
Lite vegetariskt som har en lätt sommarkänsla, kan det vara någonting kanske. Valfri pasta. Jag tycker verkligen att det är svårt att laga lite lättare, nyttigare och vegetariskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.