Nu är det en ny vecka igen och idag har jag haft lite egentid eftersom Oskar och Felicia har varit hos Felicias kusin Hjalmar och fixat lite med lampor och bokhyllor
Doppa sen alla bollar i mjöl så att dom täcks helt med mjöl. Jag funderade lite på vad jag skulle hitta på och tänkte att barn älskar alltid köttbullar, så varför inte göra vegetariska såna
En avokadokräm (en något förenklad guacamole) toppar vi svampburgarenmed och serverar den i lättrostat hamburgerbröd tillsammans med spenat, skivad silverlök och tomatskiva
Smaka av med salt och peppar. Täck botten av en ugnssäker form med lasagneplattor. Avsluta med lasagneplattor och toppa med bechamelsås och parmesanost
Koka sedan upp en stor kastrull med vatten och häll i broccolin och ärtorna. De ska bara bli mjuka och sedan häller du av vattnet, tillsätt resterande ingredienser i kastrullen med grönsakerna och mixa med en stavmixer till önskad konsistens
Till exempel så är det ett bra tips att både låta linfröna stå i blöt och att förbereda grönsaksröran som linserna ska blandas med, under tiden som linserna kokar
Denna krämiga och goda vegetariska variant av pasta carbonara är enkel och snabblagad. Sätt tillbaka grytan på plattan och värm pastablandningen på medelvärme under ständig omröring tills det börjar tjockna och bli krämigt
Mysiga höstdagar med korvgrillning i skogen börjar närma sig. Korvbrödet är glutenfritt, raffinerat sockerfritt och mejerifritt och kan enkelt göras utan nötter
Servera med en kall koriander-yoghurt, avokadoröra eller hummus. Gör en större sats och frys in, det blir en utmärkt matlåda tillsammans med en stor sallad och avokado
Veckans vegetariska. Kokosgryta med gurkmeja. Massvis med gurkmeja såklart. Kör man med kokosmjölk, skeda ur mer av det feta och skippa lite av vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.