Nationaldagsmiddag
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Lättrökt lax, matjessill och löjrom med smetana, rostade kavringsmulor, krasse, dill och gräslök, 4 pers
  • 100 g salmalax
  • 1 burk matjessill (helst Norröna)
  • 60 g Kalixlöjrom
  • 1 dl smetana
  • 2 skivor kavring
  • salt och smör att steka i
  • krasse, dill och gräslök
  • Gös med sidfläskfylld kroppkaka, brynt smör och plockade örter, 4 pers
  • 400 g gösfilé
  • salt och peppar
  • smör att bryna och steka i
  • 2 stora potatisar av mostyp
  • 2 msk potatismjöl
  • 1 äggula salt och vitpeppar
  • 100 g rökt sidfläsk
  • 1/2 gul lök
  • 1/2 dl riven prästost
  • plockade örter, t ex dragon och persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.