koreansk bulgogi, veganska svampbiffar och one pot pasta med gurk- & ananassallad. Den hette Korean BBQ Bulgogi och man blandade ihop den med olja och vatten och marinerade sedan "köttet" däri, jag tog vegansk kebab från Hälsans kök, och stekte sedan
Hade lite problem med knivarna och mallarna fortfarande, men det går bättre och bättre. Det blev vegansk currysoppa till kvällsmat, snabblagat, enkelt och gott
Alltid tillsammans med morsans ljuv-e-liga focaccia. På den tiden gjordes soppan med creme fraiche, men jag har kommit fram till att det är helt onödigt
Jag serverade med lite vegansk parmesanost på toppen. Resten av familjen skulle äta spagetti med köttfärssås, och jag bara kände att jag inte alls var sugen på kött
VEGANSKA SOLROSBOLLAR MED SVARTA BÖNOR, JASMINRIS, AJVARSÅS & ÄRTER. Vitlöksstekte morotsslantar och chilibites (dessa, är veganska) och servade med isbergssallad, feta, rödlök och yoghurt/sriracha
Som jag nämnde i mitt förraförra inlägg har jag ett litet samarbete på gång tillsammans med Ta Fram Det Bästa som samlar Kikkoman, Tabasco, Grey Poupon Dijon och Colman’s senapspulver i en gemensam kampanj
OVERNIGHT LINSBIFFAR MED PARMESAN- & PERSILJEPOTATISSTOMP. Kanske iofs för att jag inte skrev ut alla ingredienser och tillbehör i menyn och därmed hade mer plats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.