Smaka av med salt, peppar och lime. Här har du ett riktigt härligt recept på en smakrik linsgryta. Laga till många och bjud dina vänner på en mysig middag eller frys in och ta fram och värm när tiden är knapp
1Hacka sedan svampenoch löken och fräs dom lite lätt med smör. 1Häll sedan ner grädden och gräddfilen i svampenoch löken och koka upp lite lätt under rörning. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Den här kalasgoda kikärtsgratängen, med champinjoner, dragon och dijonsenap, är en vegetarisk variant av en gratäng som jag brukade laga på den tiden då vi fortfarande åt kött
salt och peppar. 1 gul lök 1 klyfta vitlök 1 msk rapsolja 2 dl torkade röda linser 1 tsk paprikapulver 1 tsk basilika 400 g krossade tomater 1 l vatten 2 tärningar grönsaksbuljong salt och peppar
Servera den rykande varma kikärtsgrytan i skålar och ät med sked. Det är något med den lite nötiga smaken från kikärterna tillsammans med den kryddiga kanelen och den söta tomatsåsen och bananen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.