Vi käkade biffarna med ugnsstekt potatis och en kall sås (se recept nedan). Jag kan även tänka mig att det kan vara gott att servera biffarna med ris eller någon annan form av gryn samt en mustig tomatsås
Det här med att laga middag på vardagarna tycker jag alltid känns som ett evighetsprojekt. Blanda morötter och halloumi med ägg, ströbröd, sambal oelek/chili och svartpeppar
Den här kalasgoda kikärtsgratängen, med champinjoner, dragon och dijonsenap, är en vegetarisk variant av en gratäng som jag brukade laga på den tiden då vi fortfarande åt kött
Smaka av med salt och svartpeppar. Servera såsen med nykokt pasta samt lite riven ost. Färska champinjoner steker jag direkt med löken i oljan i stekpannan i ca 6 - 7 minuter
Servera med riven parmesan och färsk basilika. 2 dl torkade belugalinser (puylinser). 1 Fräs soltorkade tomater, lök och vitlök i olja i en stor stekpanna eller kastrull
Behövde ju göra något med en broccoli som legat lite för länge i kylen. Och ihop med grädde, ca 2 dl, och ost, ca 10 hyvlade skivor, en bit brieost i bitar, ca 1 dl oxfond, muskot, salt och peppar så blev det en gratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.