Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
Den där lilla nassen har verkligen gjort sitt segertåg över Sverige. Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulled pork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Lättare än så här kan man knappast tillaga kycklingfilén. Bara att lägga den i en form, krydda, hälla på grädde- och yoghurtblandning och strö över hackade oliver
Sätt ugnen på 250 grader. Stek finhackad gul lök och pressad vitlök i olja. När löken mjuknat och börjat ta färg, tillsätt krossad tomat, finhackad oregano och basilika, salt och peppar
5-6 st kryddpepparkorn. 5-6 st vitpepparkorn. 5-6 st kryddpepparkorn. 5-6 st vitpepparkorn. Idag har Tiril varit på förskolan eftersom hon var feberfri igår och väldigt pigg, och allt har gått bra
Var väl två veckor sen senaste veckomatsedeln, har ju varit lite uppochnervända veckor. Hej på er. Som vanligt flyger tiden snabbare iväg när man är ledig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.