Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra tillsig och såsen blir godare. En supergod och snabblagad kall sås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk
För att göra en riktigt god asiatisk sås gäller det att våga experimentera så det passar din smak. Asiatiskasåser ger mycket god smak till wok, vårrullar, kött, kyckling, fisk och skaldjur
litenknippa hackad koriander eller persilja. yoghurt tillservering. Värm oljan i en djup stekpanna och stek lök och paprikai några minutertills det mjuknat
Hoppas ni haft det likasoligt och skönt som vi haft det i Götet idag. Underbart att solen verkligen värmer och att man nästan kan se hur blommor och blad spricker ut överallt
Jag har lagat mycket mexikanskasmaker den senaste tiden. Trots att det antagligen sällan är minusgraderiMexico så tycker jag att deras smaker passar bra att värma upp en ivinterkylan
Den där lilla nassen har verkligen gjort sitt segertåg över Sverige. Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulled pork förra hösten har det blivit några gånger till - med liteolikakryddningar
Hetta upp lite matfett i en stekpanna och bryn köttet lätt runtom. Lägg köttet i en ugnssäker form. Fräs lök, vitlök, pumpafrön, mandel och kryddor lätt i smöret i en vid panna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.