Vilket är ditt favoritrecept på pulledpork. Som ni ju kanske redan vet är det ”äppelvecka” den här veckan på bloggen och idag är det dags att dra fram en gammal favorit
Nötmjölerna karamelliseras lätt med lönnsirapen under bakningen så degsmulet får en knäckig smak. Det blev vackert med så små äpplen i en paj eftersom att jag kunde skära och baka dem i halvor
Riv ner hela köttbiten med gaffel, blanda med marinaden ochsmakaavmed salt och peppar. Blanda löken medmed ketchup och kryddor och gnid in köttet med blandningen
Chilisås efter tycke ochsmak. Pulledporkmedäppleoch chili. Pulledpork är ju väldigt smidigt att det – det klarar sig självt länge i ugnen och köttet blir så mört att det faller isär sådär riktigt smaskigt…
Moppa gärna köttet också eller spraya det med lite äpplejuice eller apelsinjuice. Vi åt vår pulledpork i hamburgarbröd med coleslaw, bbq-sås, rabarberchutney och färsk hemodlad chili
Smakaavmed salt och peppar. När jag stod där och funderade på receptet så kom jag på att jag ju skulle kunna ha i en del av ramslöken jag hade plockat veckan innan och varför stoppa med det
Smakaav den med soya, socker eller mer lime. Sila av buljongen ner i en liten kastrull. Ett nytt annolunda recept på "pulledpork", fast denna gång med kryddor ifrån det asiatiska köket
Smakaavmed salt och eventuellt mer curry. När Millan presenterade korvstroganoffinlägget häromdagen så insåg jag att mitt favoritkorvrecept inte fanns medoch att Millan stod för majoriteten av alla korvrecepten
Du kan givetvis välja att smaksättamed något annat om du föredrar det. Glasyren gjorde jag av Philadelphia färskost som jag blandade med Sukrin melis - florsocker i form av ett sötningsmedel som är gjort av Erythritol, en sockeralkohol som är naturlig och som inte skadar tänderna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.