Gå in på hennes blogg ochbotanisera bland många goda recept. Och det blev jättebra. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag tillNilla'sKitchen
Häromdagen när jag satt och slösurfade hittade jag ett brödrecept som lät spännande. Det innehålleringet mjöl och kan göras glutenfritt om man väljer glutenfria havregryn
Ett saftigtbröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl ochvetekli. Blanda alla ingrediensertillskållningenoch häll över kokhett vatten, blanda väl
Tätt efter lingon – ochzucchinibrödet kommer detta som mest bakade bröd av er läsare. Häll i dom torra ingrediensernaoch mjölken i äggen och blanda till en jämn smet
Igår provade jag att göra det kalljästa brödeti en grövre variant med dinkelochlinfrön. Jag rörde ihop degen innan jobbet på morgonen och gräddade det på kvällen
Det här brödet bakas på ägg, mandelmjöl, zucchinioch är kryddat med kummin. Knäck alla ägg och lägg dem i en egen skål , vispa dem hårt så att det blirskummigt
Ett väldigt enkelt bröd att baka och det var så gott. Jag hoppas ni alla har haft en riktigthärlig jul med massa god mat och en lugn tid med nära och kära
Enligtoriginalreceptet, som kommer från Anna Bergenströms kokbok, ska brödetinnehålla valnötter eller hasselnötter, men jag hade inga nötter alls hemma och tog mandel istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.