82 grader
Om du inte har en termometer kan du se att smeten tjocknar lite och börjar ryka. När du ser första bubblan är den garanterat klar. Ta av från värmen.
Servera potatisbullarna med baconet och gärna med lite rårördalingon till. Vill du smaksätta bullarna så använd fantasin och lek med lite färska örter te
Servera med lite rårörda lingom och kanske en liten sallad. Efter att ha tillbringat tre dagar till sjöss och ätit buffér på längden och tvären är det gott med en riktig klassiker
Servera raggmunkarna med kantarellerna, bacon och Felix rårördalingon. Hetta upp en stekpanna med smör och stek raggmunkarna genomstekta och tills de fått en fin färg
Servera rårakorna med grönsaker, keso ochrårördalingon. Blanda i en bunke med ägg, salt och peppar. Skala och grovriv potatisen samt skölj och grovhacka blomkålen
Blanda lingonoch socker och kropps dem med en ballongvisp. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.