Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
FrukostViåt en rejäl frukost varje morgon bestående av äggröra, bacon ochskivad tomat. Vi använder ett trangiakök att laga varm mat påoch oftast blir det röror av något slag eftersom det är enklast att röra ihop alla ingredienser då man bara kan värma ett kärl åt gången
Ja, det här är vad man kan ägna sig åt en fredag, eller vilken annan dag som helst, jag hade bara en tråkig morgon, så istället för att plugga började jag pyssla och nu har snart hela förmiddagen gått
Vad göra åt saken. Jo men nu såklart, när höstens mörker är här och julen känns milavis iväg. Det var ungefär allt som Daniel orkade med, sedan försvann han viskandes något om hädelse…
Vad skulle ni i så fall vilja att jag tog upp i min första kurs. Jag har känt länge att jag vill dyka djupare ner i det här med utbildning kring att laga vegetarisk mat, men har också känt att jag inte hinner åka runt och träffa er alla face to face (hur mycket jag än skulle vilja det)
Vi käkade grytan med bulgur och lite smulad salladsost (typ fetaost). Receptet nedan ger en gryta som är lagom stark för min smak, men om du vill ha hetare smak så är det bara att öka på mängden hot sauce
Vad skulle ni i så fall vilja att jag tog upp i min första kurs. Jag har känt länge att jag vill dyka djupare ner i det här med utbildning kring att laga vegetarisk mat, men har också känt att jag inte hinner åka runt och träffa er alla face to face (hur mycket jag än skulle vilja det)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.