Valborgsmässoafton med avokadocreme toppad av rom och kräftstjärtar på kavring följt av gös och hemgjord gnocci hälsar vi våren!

Ingredienser

  • 1 burk kräftstjärtar
  • 4 avokado
  • 2 dl gräddfil
  • 1 citron salt
  • 10 skivor kavring
  • 200 g löjrom
  • 4 st gösfiléer
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 800 g potatis
  • 1 st citron
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 st ägg
  • 1 knippe sparrisar
  • 0,5 st gräslök
  • 1 msk smör
  • 50 g parmesanost
  • 1 st citron
  • 0,5 dl rapsolja
  • 1 st schalottenlök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.