Stek under tiden svampen och fixa medpotatis och andra tillbehör. Sedan jag köpte min Crockpot för ett bra tag sedan har jag hunnit med en del grytor i den, och en förfärlig massa pulled pork
kokt potatis och broccoli eller inlagd gurka och toppa med lite extra timjan. Givetvis ska jag inte lämna er tomhänta på något gott idag så jag skickar med er ett smaskigt recept på en riktig klassiker, nämligen BoeufBourguignon
Att servera rätten med en smörig potatispuré som Annika och en klick creme fraiche till passar därför alldeles ypperligt till även denna version av rätten
Servera med kokt potatis och sallad. Bryn köttet i omgångar i en stekpanna med smör. kokt potatis. Skölj ur stekpannan med lite vatten mellan stekomgångarna och häll i grytan
Jättegott med en stor sallad och alla sorters potatis, gärna något som kan ta upp såsen. Både med fejkonet, med palten (som ni får läsa om i min kommande kokbok
Medan grytan gjorde sitt på sin egen kant kokades potatisen och dushessen gjordes klar för ugn. Potatisen var kokt, Metallica spelade på radion (hade glömt hur bra de faktiskt är) och elvispen stod redo för att göra mos
Boeufbourguignon800 g högrev 200 g rökt sidfläsk 300 g färska champinjoner, halverade 200 g steklök 1 l rött vin 2 st lagerblad 4 kvistar färsk timjan 4 dl kalvfond (späd ut enligt förpackning) svartpeppar maizenaredning 150 g haricots verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.