Frånvaron har inte berott på något annat än att semestern nådde sitt slut och det var dags att ta sig ann vardag och jobb igen med allt vad det innebär
smaka av med fond, salt, svartpepparoch en nypa socker. Lägg färsen i crockpoten och fyll på med vin, vatten, fond, vitlök, örter, tomatpuré, salt och peppar
Smaksätt med salt, peppar, timjan, skalad och skivad vitlök, lagerblad, tomatpuré, fond. Skölj ur stekpannan med lite vatten mellan stekomgångarna och häll i grytan
Jag lagade senast utan vitlökoch rökt tofu (som jag glömde) ochmed kryddpeppar (vilket jag kom på genom att jag hade råkat fylla svartpepparkvarnenmed kryddpeppar, vilket lyckligtvis blev jättegott)
Krydda med salt och peppar. Skala och hacka vitlöken. Rör i mjöl, tomatpuré, lagerblad och timjan. Strö gärna över hackad persilja och servera med kokt potatis
svartpeppar. Boeufbourguignon800 g högrev 200 g rökt sidfläsk 300 g färska champinjoner, halverade 200 g steklök 1 l rött vin 2 st lagerblad 4 kvistar färsk timjan 4 dl kalvfond (späd ut enligt förpackning) svartpeppar maizenaredning 150 g haricots verts
Krydda med timjan, persilja och lagerblad. Fransk BoeufBourguignon för höstmys  BoeufBourguignon eller Burgundisk gryta är en fransk köttgryta med vin som kokas under lång tid
-P Denna grytan lagade jag i lördags och är en variant på BoeufBourguignonmed massor av god smak. Deglasera pannan med vatten och häll stekskyn över köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.