Ja, äppelpaj är ju inte direkt svårt att lyckas med, men vaniljsås kan faktiskt vara lite klurigt. Äppelpaj och vaniljsås blev det idag när vi hade vänner på besök
Tomattoastmed nötter, chèvre och honung. Toast på svart trumpetsvamp i två lager. Förrättsmiddag innebär att man skippar huvudrätten och går på med flera förrätter istället
Servera med lite sallad, strö över flingsalt och ringla över valnötsolja. Koka rödbetorna i saltat vatten tills de är mjuka, tiden varierar och det kan ta upp emot en timme
Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
Jag tänkte att jag även skulle ha riven lime i min kola med jag kom på – preciiiis när jag började hälla upp smeten i formen – att jag glömde ha i det gröna skalet så det får bli en annan gång
Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Det är även suveränt gott att blanda med ett tort mousserande vin. Läskande gott en varm sommardag som denna, en perfekt törstsläckare och härligt fräsch lemonad gjord på ekologiska citroner och lime
Morötterna innehåller både fibrer och vitaminer, fröna och mandeln är fullproppade med goda fettsyror, liksom oljan, det mörka sockret innehåller en del mineraler, och äggen bidrar med protein
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.