Schysst, glutenfri pizzamed tomatsås, grönkål, getost, päron, valnötter honung och balsamico. Vi bakade ihop en hälsosam pizzaoch toppade med en förjäkla fin kombination vi slängt ihop förr
ta ut pizzanoch toppa med parmaskinka, ruccula, valnötteroch ringla honung över. -Det går nog inte att få en godare pizza, och jag håller absolut med där
Gillar du inte ädelost så prova med feta eller chévre. Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
När pizzan är klar ringlar du över honungen ochvalnötternaoch dekorerar med basilika. Rulla ut pizzabottnen på en plåt (bakplåtspapper följer med) och bre på tomatpuré
Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Allmänt, Pizza/pajer, Vegetariskt. Tyvärr jag kan inte ta på mig äran för receptet till den här godbiten, men jag känner ändå att jag vill dela den med er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.