Världens bästa lussekatter, bullar och längder
Fudgekakan
Fudgekakan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst för söta degar
  • 175 g rumsvarmt smör
  • 5 dl rumsvarm mjölk
  • 1 g saffran
  • 2 kuvert
  • 1 msk vodka
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk malen kardemumma
  • 1 litet ägg
  • 1/2 dl vit sirap
  • 1/2 dl råsocker
  • 1 dl strösocker
  • 14 dl vetemjöl
  • 1 dl russin
  • 100 g mjukt smör
  • 1/2 dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 200 g hackad vit choklad
  • 100 g mandelmassa
  • 1 ägg
  • Pärlsocker
  • 10 minuter
  • 20 minuter
  • 225 grader
  • 8-10 minuter Längder
  • 175 grader ca
  • 20 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.