Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja
Servera rödbetsbiffarnamed salladsblad, skivad avokado, coleslaw, groddar och frön. Grovriv rödbetorna, grovhacka basilikan, finhacka lök och vitlök och lägg allt i en stor skål tillsammans med havregryn och olivolja
Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja
Pensla snittytorna och skalet med oljan. Borsta och tvätta potatisarna väl. Salta och peppra. 3 sötpotatisar, medelstora. 1salt och peppar. 1150 g fetaost. 1Toppa potatisen med smulad fetaostoch oliverna. 1Garnera med örterna och ringla över jungfruoljan
Lägg grönkålen i en panna med lite olivolja och ha på lock under svag värme tills grönkålen är mjuk. Blanda grönkål, lök, quinoa, broccoli, sötpotatis, fetaost, och de rostade hasselnötterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.