11 kg
benfri kotlettrad 3 dl creme fraiche 2 dl grädde 1/2 dl soya 1-2 tsk sambal oelek Texas grillkryddaPutsa kotlettraden och skär den i 1 cm skivor. Krydda med grillkryddan. Lägg kotletterna i en smord ugnsform. Blanda ihop creme fraiche, grädde, soya och sambal oelek. Häll såsen över kotletterna och ställ i ugn på 175 grader. Stek i ca. 1,5 timme, täck formen med alu.folie efter halva tiden. Servera med kokt potatis, sallad och ett gott bröd
Vi får se hur ofta jag hinner/orkar med att uppdatera bloggen denna vecka. Nu har nationella proven dragitigångnämligen så fokus kommer att ligga på rättning och bedömning av dessa
Lägg det råa köttet i en ugnsfast form. Vispaihop de övrigaingredienserna och slå över. Stek i 60- 75 minuteri 175 graders ugn eller i stekgryta på spisen. 8 fläskkotletter. 2 dl crème fraiche. 3 dl vispgrädde. 2 tsk sambal oelek. 3-4 pressade vitlöksklyftor
Vispaihop de övrigaingredienserna och häll över köttet. )Bilderna kanske inte ser allt för roliga ut men måste säga att det var otroligt mycket godare än vad det ser ut
Lägg de råa fläskkotletternai en ugnsfast form. Jag blev lite väl vild med sambalen så det gick åt en del vatten tillmåltiden, nästa gång ska jag försöka behärska mig och göra som det står angivet
Jag brukar oftast göra på kotletter med ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.