Färsk fisk kan vara bland det godaste. På bilderna ser ni lax, stekt broccoli och lök samt min underbara kalla sås med b la creme fraiche, honung och dill
Red av med maizena uppblandat med vatten och vispa ner tills du fått såsen så tjock som önskar. Kotlettraden som legat i frysen ett bra tag nu fickbli dagens middag
Rör om och slå därefter såsen över kotletterna. Häll grädde, philadelfiaost, chilisås, sweet chilisås och köttbuljong i en kastrull och sätt på lagom värme så att osten smälter
Lägg det råa köttet i en ugnsfast form. Vispaihop de övrigaingredienserna och slå över. Stek i 60- 75 minuteri 175 graders ugn eller i stekgryta på spisen. 8 fläskkotletter. 2 dl crème fraiche. 3 dl vispgrädde. 3-4 pressade vitlöksklyftor
Det är en så himlarnssmarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstigaingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.