IngredienserPortioner. 6 1 kg grytbitar av nöt 2 msk smör (extra tillstekning) 1 msk tomatpuré 2 msk vetemjöl 1/2 dl balsamvinäger 2 dl kalvbuljong (koncentrerad fond + vatten) 1/2 flaska rödvin (à 75 cl) 2 paket bacon (skivad à 140 g) 200 g champinjoner 2 vitlöksklyftor 1 burk syltlök (à 275 g) salt nymalen peppar Bouquet garni 1 bit morot ett par timjankvistar ett par persiljekvistar 2 lagerblad steksnöre 1 dl grovhackad persiljaTillservering kokt potatis Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Rösti1 kg fast potatis, kokt salt peppar 150 g smör 2 msk matolja. Wienerschnitzel800 g kalvinnanlår 5 dl vetemjöl salt peppar 5 dl ströbröd 5 ägg smör och matolja. Servering2citroner 100 g kapris 100 g ansjovisfilé gröna ärtor
Lägg det råa köttet i en ugnsfast form. Vispaihop de övrigaingredienserna och slå över. Stek i 60- 75 minuteri 175 graders ugn eller i stekgryta på spisen. 8 fläskkotletter. 2 dl crème fraiche. 3 dl vispgrädde. 3-4 pressade vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.