Ugnsbakad röding med gurka, äpple, pepparrot, forellrom och krasse
Simon Olofsson
Simon Olofsson

Ugnsbakad röding med gurka, äpple, pepparrot, forellrom och krasse

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15  ingredienser
  • Myllymäkis lyxiga fiskmiddag med röding, beurre blanc, forellrom, gurka och äpple.
  • FiskFestGourmetmat
  • läs mer
  • Kökets kurser
  • Tommy lär dig allt om såser i Kökets såskurs.
  • Läs mer & se trailer >
  • Så väljer du ekorätt i fiskdisken
  • Ingredienser
  • 4 portioner
  • 700  g  röding med skinn [4 filéer]
  • gurka
  • 1  äpple, skalat och tärnat
  • 4  rädisor, tunt hyvlade
  • 10  cm  färsk pepparrot, riven
  • olja, till plåten
  • vinäger
  • salt
  • Beurre blanc
  • 200  g  smör, rumsvarmt
  • 1  dl  vitt vin (fruktigt och oekat)
  • 1  msk  vitvinsvinäger
  • 1  bananschalottenlök, finhackad
  • 50  g  forellrom
  • Servering
  • 600  g  delikatesspotatis
  • 2  krukor  dill

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.