Dela paprikan längs med, skölj och kärna ur. Blanda ihop ostarna och fyll paprikahalvorna. Jag är ett stort fan av gratänger och allt annat med smält ost, och blev därför så otroligt sugen när Helena beskrev sina ugnsgratinerade paprikor att jag genast bestämde mig för att apa efter
Nämligen ugnsbakadpaprikamed en supergod krämig fyllning. Börja med att finhacka löken. Now, however, it has calmed down and I start to get a little more energy and motivation to play more in the kitchen, so yesterday we did a decent dinner
Fyll paprikahalvornamed röran, och fördela resterande ost över. Och självklart kan du välja annan färg på paprikan om du hellre vill det, orange, gul eller grön går lika bra
Den fyllda paprikan blir en kombination av enkelhet och en snobbig lyx. men det blev lite över och då passade det perfekt att fylla några paprikor med resterna av lite chili
Fylld paprika. Och med tanke på det jag skrev häromdagen om att vara mat-och klimatsmart är jag riktigt nöjd över att jag bidrar till bra klimat med att välja bort detta ur kosten även om det från början var av helt andra orsaker
Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, oliverna och grillade paprikorna som du fyller med basilika och fårostcremén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.