Fyll paprikahalvornamed röran, och fördela resterande ost över. Och självklart kan du välja annan färg på paprikan om du hellre vill det, orange, gul eller grön går lika bra
Ner medpaprika och småputtra cirka fem minuter. Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Med kycklingen som är ganska mild så kommer paprikasmaken fram ordentligt. Ajvar är ju en paprikaröra så detta blev lite grann av en kyckling- och paprikalasagne och smakerna passar jättebra ihop
Det räcker fint medpaprika och lök men champinjoner skulle nog passa fint också. Paprikapulvret sätter mycket av karaktären och för att få ut mesta möjliga smak är det viktigt att fräsa paprikapulvret en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.