Tillsammans med pasta och mozzarella blev det en god måndagsmiddag. Blanda pastan med ratatouillen. Riv mozzarellan i mindre bitar och blanda ner i pastan
Ta bort foten på svamparna, lägg hattarna med undersidan uppåt på en plåt eller i en form. Lägg timjan och skivad mozzarella på de fyra andra svamphattarna
Koka riset i en kastrull med vatten och salt enligt anvisningarna på paketet. Skölj och skär tomaterna i bitar, riv mozzarellan i bitar och fördela över fisken
Dela paprikan längs med, skölj och kärna ur. Blanda ihop ostarna och fyll paprikahalvorna. Jag är ett stort fan av gratänger och allt annat med smält ost, och blev därför så otroligt sugen när Helena beskrev sina ugnsgratinerade paprikor att jag genast bestämde mig för att apa efter
Nämligen ugnsbakadpaprikamed en supergod krämig fyllning. Börja med att finhacka löken. Now, however, it has calmed down and I start to get a little more energy and motivation to play more in the kitchen, so yesterday we did a decent dinner
Ugnsbakade fläskfärsfrikadeller i tomatsås ned mozzarella. En fredag härom veckan var huvudet tomt, kroppen trött och längtan stod till italiensk comfort food, av den hemsnickrade sort som förmodligen inte godkänns av någon bördig från landet i fråga men som aldrig misslyckas med att tillfredsställa såväl min kropp som min själ
Fyll paprikahalvornamed röran, och fördela resterande ost över. Och självklart kan du välja annan färg på paprikan om du hellre vill det, orange, gul eller grön går lika bra
Den improviserade förrätten blev serranorullar med citroncrème fast med prosciutto istället, ugnbakade babyaubergine med (köpt) pesto och buffelmozzarella, samt gott bröd
Den fyllda paprikan blir en kombination av enkelhet och en snobbig lyx. men det blev lite över och då passade det perfekt att fylla några paprikor med resterna av lite chili
I originalreceptet ska auberginen paneras i majsmjöl, men det skippade jag. Om du vill blanda ut ett ägg och doppa auberginen i och vänd sedan ner dem i majsmjöl (ca 1 dl) innan de steks på varje sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.