4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Med den viktiga sillen, laxenoch köttbullarna. Hovmästarsås till laxen hittar man HÄR. I helgen tog jag och provade två nya spännande bufférätter som fanns med i Expressens bilaga "Äntligen påsk"
Smaka av med peppar och lite anjovisspad för sälta. 1vitpeppar och ev. 1Några dillkvistar och gräslöksstrån1 Hacka ansjovis, äggen och rödlöken. 12 Lägg allt i en bunke och blanda ner övriga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.