Krämig lax- och räkgratäng laxfiléer 175 g styck. 1500 g oskalade räkor. 12 dl crème fraîche. 11 dl vatten. 1. 5 smulad fiskbuljongtärning Hemmets Journal
Fisk med curry och apelsin 1. Skär bort alla småben på fisken och skär den i mindre bitar. Salta mycket lätt med ½ tsk salt. 2. Hacka löken och fräs den mjuk i smöret Svt
Hel lax i ugn toppad med räkor samt en parmesan- och citronvinägrett Veckans recept blev jag själv bjuden på av goda vänner en Valborgsmässoafton för ett par år sedan. En riktig höjdare www.patallriken.se
Fisk surprice Ansa och skär fänkål, purjolök och selleri i bitar. Skala och skiva vitlö-ken. Fräs alltsammans i en gryta med olja i ca 3 minuter Hemmets Journal
Havets Wallenbergare med romsås Skär fisken i bitar och lägg i matberedaren med kniven monterad. Salta och peppra, och kör tills fisken är finfördelad Hemmets Journal
Wallenbergare från havet (recept på det hittar du här) men som här är gjord på fisk istället och då plötsligt får namnet HavetsWallenbergareMårtenssons kök
Havets wallenbergareWallenbergare400 g lax 400 g torsk 2 dl vispgrädde 1 ägg 2 dl ströbröd 1 tsk Épice Riche (kryddblandning) 1 tsk salt 3 msk pressad citron 50 g persilja, hackad 50 g smör www.koket.se
Havets Wallenbergare Dela fisken i bitar. Mixa samtliga ingredienser och låt svälla i 5 min. Stek 8 biffar. Servera med potatismos, gröna ärter, riven pepparrot, pressgurka och smält smör carinaboije
Havets Wallenbergare med ärtor och potatispuré 500 g fisk, blandad (både vit och röd). 11 msk salt. 13 äggulor mittkok.expressen.se
Wallenbergare från havet med pepparrot, ärtskott och brynt smörWallenbergare från havetvit fiskgräddeäggsalt och pepparströbrödMixa fisken till färs och blanda ner grädde, ägg och smaka av med salt och peppar the foodie sthlm
Havets Wallenbergare med romsås LCHF, GlutenfriFiskWallenbergare aka havetsWallenbergare. HavetsWallenbergare med romsås LCHF, Glutenfri PrintFörfattare 56kilo.se
Havets "Wallenbergare" Mixa fisken i en mixer. Blanda fiskfärsen med rödlök koriander persilja och ägg. Vänd ner Lätt Crème Fraiche i fiskfärsen och blanda väl Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.