Servera soppan med bröd. Lägg i hönsbuljongtärningarnaoch philadelphiaosten. morötter, rivna (ca 4 st). 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötteroch purjolök i vatten 5 min
Ät och njut av den goda glassen i gott sällskap. Vänta inte för länge, då smälter den. Solen har stekt på som bara den i helgen ochnär sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Tillsätt ris, grädde och grönsaksbuljong. Mixa soppan slät ochservera med chorizon och quesadillas. Fick bli våfflor till efterrätt istället för Quesadillas men det gjorde inte familjen något för våfflor är ju något man aldrig tackar nej till höhö
Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Kan inte låta bli att samla på mig dessa recept som delas ut i butikerna, jag måste testa det mesta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.