Om soppan kokar efter att man tillsatt osten kan den skärasig. Värm sen soppanförsiktigt. Om du serverar den som huvudrätt är det gott att servera den med ett grovt, mjukt bröd
Lägg ihönsbuljongtärningarnaochphiladelphiaosten. Rör om tills osten smält. Servera soppan med bröd. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter ochvitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter ochvitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
Rätt tillagatoch med bra smaksättningblir det grönsakerna som lyfter en måltid. Nu är det tvärtom – jag älskar grönsaker ochibland känns det somatt jag kan äta hur mycket som helst
När man äter mycket lagad mat som jag gjort isommar, måste bukspottkörteln producera enzymer för att spjälka maten man äter, eftersomattlagad mat inteinnehåller några aktiva enzymer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.